...ahhh gadacie głupoty, teraz mamy takie czasy ze kazdy 18 latek tak robi
ogolnie to ... podpisał jakis pakt z diabłem, czy cuś...
_________________ Two wheels move the soul and sometimes it takes a whole tank of gas to leave your troubles behind... a czasami potrzeba jeszcze czegos wiecej...
_________________ Two wheels move the soul and sometimes it takes a whole tank of gas to leave your troubles behind... a czasami potrzeba jeszcze czegos wiecej...
Nie wiem czym Puszka zawiniła, ale uważam , że trzeba by skończonym debilem by posunąc się do takiej durnej agresji.Właśnie przez takich debili obraz motocyklisty w społeczeństwie jest postrzegany negatywnie.Nie popieram, nie bawi mnie to i jest mi przykro, że ktos kto kocha dwa kółka może popierac i bawic się takimi zachowaniami
Wiecie, zawsze trzeba brać takie filmy z przymrużeniem oka. Rozumiem, że objawy debilizmu i idiotyzmu dotyczą każdego człowieka, motocyklista też człowiek, więc bywają i tacy, ale też jest wiele sytuacji gdzie puszkarze totalnie dają popalić, tudzież można przytoczyć tragiczną historię "straszenia" motocyklisty przez puszkarza, w efekcie którego ów motocyklista zginął. Czy w takiej sytuacji sądzicie nadal, że puszkarzowi się nie należy jakakolwiek kara? Szczególnie gdy dostał tylko 200zł mandatu i dwa lata w zawieszeniu... Często fragmenty, urywki wyrwane z kontekstu nabierają całkiem innego znaczenia, dlatego można pomyśleć i zgadzam się z Wami, że to podchodzi pod delikatną nutę budowania błędnego stereotypu o nas.. Przepraszam za OT, musiałem...
_________________ 'The Final Frontier' Iron Maiden, 2010
Panowie prawda jest taka ze nikt z nas niema zielonego pojecia czemu motocyklista tak postapił, w tym momencie tak na dobra sprawe nie powinniśmy tego komentowac.
Ale...logicznie rzecz biorąc, żaden motocyklista nie obije nikomu samochodu bez powodu...co za tym idzie, kierujacy samochodem prawdo podobnie najzwyczajniej wymusił pierszeństwo..(nie wiem, moze tak było moze nie). Motocyklista o mały włos nie zginał (moze, nie wiemy tego), ogolnie Bartolini zgadam sie z Toba, zachowanie motocyklisty jest naganne. ALE Zareagował bym w podobny, bądź troszke inny sposob np zatrzymał bym samochod poprosił pana o wyjscie i przeprowadził bym szybka rozmowe...
ps. ten motocyklista z filmiku pewnie jest "inpulsowa osoba" AKCJA REAKCJA - brak myslenia.
Rocznik Horneta: 2003
Pojemność: 600
Wysłany: 2010-03-10, 19:56
Dokładnie może gość w puszce zasłużył sobie na klepanie maski a motocyklista i tak łagodnie go potraktował może może, dla mnie śmieszne i tyle.
[ Dodano: 2010-03-10, 19:58 ]
A obraz motocyklisty ludzie postrzegają negatywnie nie przez to że kopią samochody na ulicach tylko za prędkość naddźwiękową
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum