Wspominałem kiedyś że na Allegro można zakupić podnośniki 2w1. Otóż użytkownik "ricambi-weiss-pl" posiada takowe w swoim asortymencie. Zauważyłem też że są stojaki pod tylni wahacz z końcówkami w kształcie widełek Y i pod wahacz podchodzą jakieś rolki.
Orientujecie się może czy takie coś zadziała w szerszeniu
Pod te rolki trzeba mieć chyba jakieś gwinty w wahaczu tak
Supersporty mają w wahaczach rolki (zobacz np. R6) lub gwinty pod rolki np. CBR600RR.
W Hornecie tego nie ma ale można chyba sobie dorobić albo kupić podnośnik pod wahacz ...
_________________ Hornet Cup #10
http://www.bikepics.com/members/rafalm/
Żeby jeździć motocyklem nie wystarczy mieć benzynę we krwi - trzeba mieć jeszcze olej w głowie.
Dorabiać bym nie chciał nic. Orientuje się tylko co lepsze bo jestem na kupnie bo łańcuch już raz smarowałem i czyścilem pobieżnie przepychając horneta po osiedlu i robiłem to pierwszy i ostatni raz.
Na początku miesiąca zakupiłem podnośnik 2w1 z wymiennymi końcówkami w komplecie od urzytkownika ,,motogarage_2008,, za 85zł + przesyłka.
Przetestowałem podnośnik i jestem zadowolony, z jego wykonania i ceny
_________________ Nie jeździj szybciej niż Twój Anioł Stróż potrafi latać.....
Rocznik Horneta: BRAK
Pojemność: 1000
Inne moto: CB 1000 R
Wiek: 38 Dołączył: 04 Gru 2008 Posty: 734 Skąd: Litzmannstadt ;)
Wysłany: 2010-03-15, 19:42
Osobiście polecam podstawki od firmy Wipra (allegro). W chwili obecnej to mój drugi. Pierwszy poszedł z Hlornetem a w tej chwili posiadam na tył pod monowahacz . Wykonanie bardzo dobre i dokładne. Cena przystępna.
Ja myślę że jest zajebisty ten stojaczek ,
trzeba dorwać zbliżenia tego mechanizmu ,tej dzwigni .i samego mocowania do moto .
możliwe że da sie to zrobić samemu .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum