...widziałem już ten filmik..ale koncepcja hehe :)oryginalna...są jeszcze inne na necie z rajdów samochodowych...malanty z jakimiś hondowskimi silnikami..dosłownie bokami w zakręty wchodzą hehe ..szkoda, że kiepska prezencja..tj ,że nie jest pokazane jak to się zbiera, jak jeździ, tylko taki kawałeczek..max 7 metrów...
_________________ Two wheels move the soul and sometimes it takes a whole tank of gas to leave your troubles behind... a czasami potrzeba jeszcze czegos wiecej...
ten san facet był w Bydgoszczy na zawodach w Stuncie...troche załosne bo ostatni trik jaki wykonał w filmiku na youtubie sciagnał z jednego z naszych polskich zawodnikow...no ale coz
_________________ Two wheels move the soul and sometimes it takes a whole tank of gas to leave your troubles behind... a czasami potrzeba jeszcze czegos wiecej...
wątpię by ten kolo przyjechał do Bydgoszczy, rok temu był mistrzem świata nie wiem jak w tym roku
w 2008 byłem tam osobiscie wiec go widziałem, wystepował jako gosc
ps. był tez 5 letni Piotrus ktory robił niezła zadyme swoim bikem "szarpiac MANETE" hehehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum