a to mój rekord to trasa z gdańska do pragi w czechach przez wrocław... tam jaest jakies 800-900 z tego co pamietam i to w ciagu jedengo dnia, potem dzien odpoczynku i powrot... w sumie jakies 1600-1700km w weekend...
sądze że całkiem niezły wynik:D ale też przyznam że w okolicy granicy to już wymiękałam i chcialam sobie darować... ale dałam rade
w końcu trzeba być twardym:D
bardzo ładny wynik...w tym roku jeszcze przed wakacjami, albo w same wakacje wybieram sie do pragi, zobaczymy czy wszystko wypali na czas
_________________ Two wheels move the soul and sometimes it takes a whole tank of gas to leave your troubles behind... a czasami potrzeba jeszcze czegos wiecej...
dzieki:)
polecam wypad do pragi:)
w tym sezonie tam pojechałam w sierpniu... miła trasa, zwłaszcza przy granicy... zakretasy niektore takie ze jak jechałam to prawie serce wyskoczyło mi i krzykneło "o jesuuu...";)
w tym sezonie tez planuje jakis dalszy wypad, jeszcze nie wiem gdzie, ale gdzies na pewno
Rocznik Horneta: 2003
Pojemność: 900
Inne moto: był HH600, '04
Wiek: 23 Dołączył: 20 Kwi 2009 Posty: 61 Skąd: Radom/Lublin
Wysłany: 2010-02-23, 00:28
A ja nawinąłem 250km w 10 godzin, pare godzin snu i nastepne 200 w 9 godzin. podsumowanie: 450km w 28h i nie miałem mawet karty rowerowej ...tyle, że mój bike nie miał silnika,a bagaż na plecach nie w kufrze
Najdluzsza trasa to Tarnowskie Góry - Poznań, podczas przeprowadzki motorka do wlkp. Niby tylko 300km ale w pewnym momencie tak dupsko bolalo ze nie potrafilem stac
Kupiłes R1 No wiesz co kiedy my sie napijemy wkoncu jakiego piwka...
_________________ Two wheels move the soul and sometimes it takes a whole tank of gas to leave your troubles behind... a czasami potrzeba jeszcze czegos wiecej...
Rocznik Horneta: BRAK
Pojemność: 1000
Inne moto: cb1000r
Wysłany: 2010-05-16, 21:22
Ja parę lat temu wyskoczyłem z kolegą z Nowego Sącza do Chorwacji. Ja leciałem na starej dobrej CBR600F3, kolega na Hornecie. Fantastyczny wypad, polecam (może poza wielkim trzepaniem na granicy chorwacko - węgrierskiej).
Rocznik Horneta: 2004
Pojemność: 600
Inne moto: Runner 50:)
Wysłany: 2010-05-17, 15:56
500-700 km dziennie, bez większego bólu, często z plecakiem. Mnie najbardziej w długiej jeździe przeszkadza kąt ugięcia nóg (mam 185 cm), no cóż Hornet turystykiem nie jest, ale i tak jest nieźle i lubię śmigac w długie trasy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum