Kurtali Chyba nie ma sensu. Rękaw przetarty do waty, plastiki przeżyły. Wstawki z pianki też dały rade. Jedyne uszkodzenia to pewnie naderwany mięsień uda i barku. Ale to chyba ze złości, jak się w puszce na kierownicy wyżywałem. Żadnych obrażeń zewnętrznych, więc luz...
Zakupiłem wczoraj w sklepie nowa kurteczkę Modeki tekstylno skurzaną . I posiada mały mankament ... w sumie głupio, że nie znalazłem tego w sklepie ... ale wydaje mi się, iż nadaję się to jako materiał na reklamacje szczególnie ze kurtka jest zupełnie nowa .. Właśnie idę zrobić zdjęcia ocenicie sami
I gdy zamykam kurtę i przyklejam kołnierzyk na rzepy powstaje taka lukę ... a jakby zapinac po jej wyszytym kroju to musiałbym sobie przykleić rzep do policzka
I teraz nie wiem czy ten model tak ma czy moja nowa kurtka porostu ma wadę
Czekam na podpowiedzi oraz odpowiedzi w tym temacie
Bo mam nadzieje ze jeżeli kurtka ma faktycznie jakaś wadę to będę ja reklamować u sprzedawcy ...
...no a ja panowie pod choinkę od narzeczonej dostałem.....modeke shield pro kurteczkę na którą zbierałem hehe...no ale nie powiem co i jak bo dopiero sezon śmigania w niej przede mną...ale póki co to wszystko gra i buczy
nie powinno tak być, ja przymierzałem taką kurteczkę i po zapięciu rzepa wszystko pasowało, ostatecznie i tak zdecydowałem sie na model shield pro. Złóż reklamację.
Ja również mam shield pro, fakt nie jeżdżona jeszcze, ale chodziłem kilka razy i jest naprawdę dobrze wykonana, fajnie przylega, ochraniacze myślę, że dobrze będą pełnić swoją rolę. Pasuje jednak dokupić pas nerkowy, bo jest to kurtka nad dupkę
[ Dodano: 2010-01-23, 15:45 ]
A ile daliście Panowie? Mnie wyszła z przesyłką 710zł
_________________ 'The Final Frontier' Iron Maiden, 2010
...no ja miałem całego żółwia, ale jego jakość była dość kiepska i ciężko było go dopasować do moich gabarytów więc zrobiłęm z niego ochronę na kręgosłup z pasem nerkowym(całość na szelkach)..tj zakładam jak plecak ...no a z ochraniaczy na łokcie, zrobiłem wypaśne na kolana ...hehe...no jestem ciekaw jak to się będzie z tym ekwipunkiem pod kurtałką jeździć
a ja mam spodnie Modeki skórzano -tekstylne i powiem,że są świetne!! testowane w potwornej ulewie i nie przemokły jak i w sporym słońcu..ciepło było ale nie uporczywie, mają ochraniacze na kolana i biodra. Skóra bardzo mocna i gruba nawet jak mnie samochód zahaczył nie przedarły się! Jedynie co to szkoda,że małych nie produkują polecam
Ja uzywam Modeki Shield Pro w zestawie ze spodniami i musze powiedziec, ze Modeka to straszny szajs. W marcu wymieniam to gowno na skore SPIDI.
Jesli chodzi o kortke. Metalowe dzyndzle od suwakow w kieszeniach poodlamywaly sie. Teraz mam tam spinacze oklejone tasma. Gumowe koncowki na sciagaczach rekawow sa juz prawie oderwane. Suwak bardzo czesto sie rozjezdza i nagle w trakcie jazdy odkrywam, ze jestem w zasadzie zapiety tylko pod szyja. Podczas zapinania kurtki podpinka czesto wcina sie w suwak wiec jest juz ladnie poszarpana. Generalnie design ladny ale wykonanie i materialy chu......owe.
Wiem, ze to nie temat o spodniach ale uzywam kompletu wiec pare slow o nich tez dopisze. Niskiej jakosci material bardzo szybko sie wyciera i mechaci. Spodnie wymienilem w ramach gwarancji poniewaz puscily szwy na pasach sciagajacych w talii. Nie trwalo to dlugo gdy w nowych spodniach stalo sie dokladnie to samo. Juz to zlalem i nie reklamowalem tego. Kupilem sobie szelki, zeby mi z dupy nie spadaly.
Podsumowujac. Kurtka ma za soba 2 sezony a wyglada jakbym ja odziedzczyl po kims kto latal w niej pol swojego zycia. Sterana i brzydka. Spodnie maja jeden sezon za soba i tez wygladaja okropnie. Przy czym zaznaczam, ze jezdze caly rok. Moja rada to omijac Modeke. Lepiej dolozyc i kupic cos dobrego a jak nie stac to chociaz rozlozyc to na raty niz kupic cos co trzeba bedzie po dwoch sezonach wymienic.
_________________ Do you ride drunk? .....No officer, I’m just practising....
Mam pytanie. Wyjalem protektory z kurtki, zeby ja wyprac i teraz nie wiem, w ktora strone wlozyc ochraniacz lokcia. Wprawdzie zapisalem sobie, ale teraz nie pamietam co przyjalem za baze . Mam model Shield Pro. Moze moglby ktos zerknac, ktora strona powinna kierowac sie w strone dloni?
_________________ There are only 10 types of people in the world — those who understand binary, and those who don't.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum